Koreman maastricht

Voor een uitgebreide keuze aan tapijten van zeer hoge kwaliteit in diverse prijsklassen, moet u bij Koreman Maastricht zijn. Zij hebben een groot aantal tapijten met diverse designs, materialen en afmetingen op voorraad en hebben diverse mogelijkheden om uw tapijt te personaliseren naar uw wensen en uw interieur.

Custom made.

Voor advies sta ik natuurlijk aan uw zijde en kunnen we samen een bezoek brengen aan de showroom in centrum Maastricht. Laat u inspireren. Uw lievelingskleur, het bestaande interieur of uw favoriete bloem.

Tapijten is een kunst van de vakman, daarom worden de tapijten gemaakt in diverse landen, afhankelijk van de materiaal keuze en stijl.


 

Koreman voert diverse stijlen tapijten, om er een aantal op te noemen:

Oriental collectie – High Design – Boutique Chique – Haute Couture.

Buiten deze keuze bieden ze de mogelijkheid om tapijten ter plekke bij u thuis te laten zien. In de juiste setting, met het juiste kleur effect en lichtinval. De beste combinatie om te oordelen welke keuze het beste in uw interieur past. Mocht dit niet voldoende zijn of passen de kleuren niet, ook geen probleem.

 

Ter plekke kunnen namelijk nog de kleuren worden gekozen voor een definitief ontwerp.

 

De meest recente realisatie wil ik u een klein deel van laten zien.

Voor een vrijblijvende afspraak, neem contact op via mijn contact gegevens onderaan de website.

andere leveraciers

Inceman Interieur

Details zijn even belangrijk als het idee zelf

Inceman Interieur

Details zijn even belangrijk als het idee zelf
lees verder

Koreman maastricht

Koreman maastricht

Voor een uitgebreide keuze aan tapijten van zeer hoge kwaliteit in diverse prijsklassen, moet u bij Koreman Maastricht zijn. Zij hebben een groot aantal
lees verder

New Home Concepts

New Home Concepts

Wij vormen een samenwerking op alle mogelijk gebieden om u met uw plannen volledig te ontzorgen. Begeleiding tijdens een project, keuzes maken, maar ook
lees verder

Project Lanaken

Mix van oud en nieuw perfect in balans

Project Lanaken

Mix van oud en nieuw perfect in balans
lees verder