Monique Nederveen Art Work

 

Monique Nederveen

 

Art-work van mij op de internationale vakbeurs Maison & Objet te Parijs !

Maison & Objet is de internationale vakbeurs voor interieur professionals. Hier kun je de laatste trends spotten op het gebied van interieurdesign en woondecoratie.

In 2017 verscheen een eerste serie door mij getekende portretten op fluwelen kussens voor de firma Versmissen. De groothandel Versmissen  is een wereldwijd bekend merk. Een specialist op het gebied van complete interieurs waarin verschillende stijlen en culturen samengaan. Of het nu gaat om de inrichting van een privé woning, een restaurant, een hotel, grand café, bedrijfspand of andere ruimte.

Inmiddels is er een nieuwe serie van door mij geschilderde portretten toegepast op fluwelen kussens en plaids.  Volgend kunstwerk is een van de drie portretten.

Natuurlijk heb ik niet stil gezeten en is er een mooie ruime collectie. Een deel van mijn collectie is te bewonderen en te koop bij B1original.

Nieuwsgierig, kijk dan alvast in de webshop of ga naar de winkel, midden in het kloppend hart van Maastricht.

Wie is

Monique Nederveen

Monique heeft als stylist, docent en kunstenaar op een speciale manier leren kijken. Dit vind je terug in haar verschillende werken. Haar portretten en kleurgebruik geven een mooi

voorbeeld weer van Monique Nederveen. Zij is vrolijk, kleurrijk, expressief en altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Monique is van origine uit Maastricht, waar je haar nog regelmatig kunt tegen komen.

Wij vinden het super dat we met haar kunnen samenwerken waardoor je enkele van haar originele kunstwerken zoals hierboven reeds getoond,  in onze Boutique getoond worden.

 

 

 

 

Voor meer informatie over Monique Nederveen

 

andere leveraciers

Inceman Interieur

Details zijn even belangrijk als het idee zelf

Inceman Interieur

Details zijn even belangrijk als het idee zelf
lees verder

Koreman maastricht

Koreman maastricht

Voor een uitgebreide keuze aan tapijten van zeer hoge kwaliteit in diverse prijsklassen, moet u bij Koreman Maastricht zijn. Zij hebben een groot aantal
lees verder

New Home Concepts

New Home Concepts

Wij vormen een samenwerking op alle mogelijk gebieden om u met uw plannen volledig te ontzorgen. Begeleiding tijdens een project, keuzes maken, maar ook
lees verder

Project Lanaken

Mix van oud en nieuw perfect in balans

Project Lanaken

Mix van oud en nieuw perfect in balans
lees verder