Verzenden & retourneren

Alle vermelde bedragen zijn in Euro’s en exclusief verzendkosten. Verzending vindt plaats direct na ontvangst van uw betaling. Bestelt u voor 12.00 uur en kiest u voor IDEAL of Paypal (creditcard), dan wordt uw bestelling, indien op voorraad, dezelfde dag verzonden, met uitzondering van zaterdag en zondag, dan worden er geen pakketten verstuurd! Onze verzendingen voeren wij uit met TNT, DHL of Packs. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verlies of schade aan postzendingen. Zie voorwaarden voor meer informatie.

Bevestiging van bestelling
Alle bestellingen worden afgehandeld op volgorde van binnenkomst. U ontvangt altijd een bevestiging van de bestelling. Hierin staan de bestelde artikelen, bedragen, verzendkosten, adresgegevens etc.

Retourneren
Wij doen er alles aan om je via onze website te informeren over de artikelen. Mocht een artikel desondanks niet aan je verwachting voldoen dan kan er geruild worden. Echter gelden er voor ruiling enkele voorwaarden:

  • de VerwonderinG geeft u het recht de bestelde artikelen binnen 7 werkdagen na de verzenddatum retour te zenden. Dit is alleen mogelijk als u hier voorafgaand via E-mail melding van gemaakt heeft aan de VerwonderinG op info@verwondering.nl. Indien de VerwonderinG hiermee akkoord gaat, ontvangt u een akkoordbevestiging per E-mail. Stuur het pakket voldoende gefrankeerd retour en voeg de aankoopbon of een kopie hiervan erbij!
    Let op! zonder akkoordbevestiging is retourneren niet mogelijk.
  • Artikelen die u met korting heeft gekocht mogen niet geruild of geretourneerd worden.
  • De te retourneren artikelen moeten nog voorzien zijn van labels en in originele verpakking worden geretourneerd en worden niet teruggenomen indien 1. De artikelen gedragen of gewassen zijn 2. U zelf heeft getracht een gebrek te herstellen 3. U de gebruiksaanwijzing en/of instructies niet hebt opgevolgd.

De kosten van het retour zenden van een artikel zijn te allen tijde geheel voor rekening van de klant, tenzij anders wordt overeengekomen. U dient de retourzending correct te verpakken en voldoende te frankeren, anders wordt het pakket niet door ons in ontvangst genomen en dus niet gecrediteerd. Na ontvangst zal het bedrag binnen 30 dagen teruggestort worden op uw rekening. Wilt u een ander artikel of maat hiervoor in de plaats dan nemen wij eenmalig de verzendkosten voor verzending voor onze rekening! Daarna worden verzend- en administratiekosten in rekening gebracht.