Woning 
IN BILZEN

Art Deco interieur 

Een mooie combinatie gecreëerd met diverse internationale merken, de mooiste stoffen en een prachtige blend van zachte kleuren.

Prachtige verlichting die de aandacht mogen vragen, verlichting die de sfeer bepalen. Voor een compleet interieur advies, Meubelen, verlichting en  kunst kunt U terecht bij B1original.

Ik vorm een interieur samen met de bewoners, deze moeten zich thuis gaan voelen. Geen enkel interieur is hetzelfde.

Zelf plannen, neem contact op:
B1original_Interiors_Maastricht
GSM 0031646042758
e-mail: assistance@b1original.com

 


Contact

 
Bestaande meubelen hergebruikt en aangevuld met nieuwe meubelen. Een maatwerk interieur passend bij de klant. 

Heb je zelf  plannen, maar weet je niet hoe het te realiseren, neem dan contact op en maak een vrijblijvende afspraak. 

Van Concept tot inrichting van uw interieur

Op de juiste momenten de juiste keuzes maken, begeleiden bij het kiezen van materialen en kleuren. Het comfort van de meubelen afstemmen op je wensen en je gezinssamenstelling. Kleine details zijn niet alleen belangrijk maar bepalen voor het grootste deel het eind resultaat. Kleuren en materialen op elkaar afstemmen, maar ook verhoudingen moeten kloppen.

Airco, demotica, multufunctionele ruimtes, allemaal zaken die vandaag meer dan belangrijk zijn. Bij mij is een interieur niet een standaard pakket, ieder interieur wordt afgestemd op de ideeën en wensen van mijn klanten, jullie wensen

Bij dit interieur hebben we de volgende producten gebruikt

U kunt de producten direct bestellen op onze website

Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.