PENTHOUSE
IN MAASTRICHT

 

Een mooie combinatie gecreëerd met diverse internationale merken, de mooiste stoffen en een prachtige blend van zachte kleuren.

Prachtige verlichting die de aandacht mogen vragen, verlichting die de sfeer bepalen. Voor een compleet interieur advies, meubelen, verlichting en kunst kunt je terecht bij B1original.

Ik vorm een interieur samen met de bewoners, deze moeten zich thuis gaan voelen. Geen enkel interieur is hetzelfde.

Maatwerk van het prille begin tot het eindresultaat.

Hier heb ik de gelegenheid om reeds keuzes te maken voordat de bouw gestart was. Zo kunnen we rekening houden met velen details die klein en simpel lijken, maar zo belangrijk zijn voor een perfect eind resultaat.

Zelf plannen, neem contact op:
B1original_Interiors                                                                                                      

GSM 0031(0)646042758
e-mail: assistance@b1original.com

 

Contact
Deze prachtige eye-cathcher de Argent van Terzani hangt boven de eetkamertafel. En vormt zo een centraal punt in het woning.

Een wandexemplaar van deze lamp als binnenkomer in de inkomhal. De inkomhal een bode voor wat je te wachten staat als je een woning betreedt. 

Van Concept tot complete inrichting van je interier

Op de juiste momenten de juiste keuzes maken, begeleiden bij het kiezen van materialen en kleuren. Het comfort van de meubelen afstemmen op je wensen en je gezinssamenstelling. Kleine details zijn niet alleen belangrijk maar bepalen voor het grootste deel het eind resultaat. Kleuren en materialen op elkaar afstemmen, maar ook verhoudingen moeten kloppen.

Airco, demotica, multufunctionele ruimtes, allemaal zaken die vandaag meer dan belangrijk zijn. Bij mij is een interieur niet een standaard pakket, ieder interieur wordt afgestemd op de ideeën en wensen van mijn klanten, jullie ideeën.

Bij dit interieur hebben we de volgende producten gebruikt

Je kunt de producten direct bestellen op onze website
Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.