Koreman 

Luxe handgeknoopte 

tapijten

Volledig handwerk, waardoor maat, design en kleur op jouw wensen gemaakt kan worden.

Tapijten worden afhankelijk van materiaal in diverse landen geknoopt en 

onder toezicht wordt hier gelet op arbeidsomstandigheden en beloning.


Duurzaam, eerlijk en betrokken

Ik werk graag samen met Koreman Exclusive Carpets.
Zij leveren de beste kwaliteit in combinatie met een top service. Daarnaast vinden zij het heel belangrijk dat ook voor de mensen die de tapijten op een ambachtelijk manier vervaardigen, goede werkomstandigheden hebben en een rechtvaardige beloning krijgen voor hun hard werk.   
Elk tapijt heeft zijn eigen verhaal. Het ontwerp, de kleur en het handwerk weerspiegelen de passie van hun werk. Dat ziet je terug in het hele proces. Van het verzamelen van de fijnste materialen tot het toevoegen van de meest gedetailleerde elementen in het design. Ze willen de mooiste en meest unieke tapijten met jou als klant delen. Door de jaren heen hebben ze uitstekende contacten opgebouwd met de beste wevers en de lokale bevolking. Zo weten ze op welke manier de tapijten worden gemaakt. Duurzaam en eerlijk. Gemaakt van unieke, natuurlijke ingrediënten. Dat vinden ze belangrijk. Ze zijn lid van de stichting Care & Fair, de preventie van kinderarbeid. Deze stichting zorgt ervoor dat leveranciers duurzame productie toepassen voor het welzijn van hun gemeenschappen.

Unieke tapijten

Prachtig design aangepast aan de gebruikte kleuren door de hele living. Hierdoor krijg je een bijzonder samenspel en een mooi evenwicht met toch voldoende kleur.

Maatwerk advies

Modern design, een kunstwerk voor de vloer. Een tapijt wordt niet altijd gezien als een meubelstuk, maar is op de muren na, vaak het grootste aanwezige oppervlakte en hierdoor ook sfeer bepalend voor het gehele interieur.

Vorm bepaald 

De vorm is heel sfeer bepalend, vierkant, rechthoekig maar vooral ook rond kan een mooie sfeer creëren. En een ruimte zoals hierboven zijn functie, gezelligheid en intimiteit ondersteunen.