B1original Interieur & design


B1original Interiors verzorgt uw bouw-of verbouwplannen.
Wij ontzorgen en denken met u mee, stap voor stap. 
Wij stylen uw complete interieur, de mooiste meubelen, prachtige
accessoires, verlichting, kunst, behang en bijpassende stoffen.

 Penthouse in Maastricht


Een mooie combinatie gecreëerd met diverse internationale merken, de mooiste stoffen en een prachtige blend van zachte kleuren.

Prachtige verlichting die de aandacht mogen vragen, verlichting die de sfeer bepalen. Voor een compleet interieur advies, Meubelen, verlichting en  kunst kunt U terecht bij B1original.

Ik vorm een interieur samen met de bewoners, deze moeten zich thuis gaan voelen. Geen enkel interieur is hetzelfde.


OntdekI give the floor to.....

Voor een uitgebreide keuze aan tapijten van zeer hoge kwaliteit in diverse prijsklassen, selecteer ik graag met u de topstukken bij Koreman Maastricht. Zij hebben een groot aantal tapijten met diverse designs, materialen en afmetingen op voorraad en hebben diverse mogelijkheden om uw tapijt te personaliseren naar uw wensen en uw interieur. 


Ontdek

Project Lanaken


Centraal in de woonkamer is het tapijt van Thibault van Renne. Deze verbindt de verschillende elementen met elkaar.                                                                                          De woonkamer wordt opgelicht door verlichting van het Italiaanse merk Contardi. Op het tapijt een marmeren Salontafel van het Italiaanse merk Bertosofas.           En de belangrijkste afwerking is een detail van een prachtig behang van Élitis.    De comfortabele design bank komt van het Belgische merk Marie’s Corner.          En de heerlijk relaxfauteuil is van het Duitse merk Vitra.


Ontdek

Everything is designed.
Few things are designed well.

Artwork

Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe producten en aanbiedingen?

Ik ben altijd op zoek naar de mooie dingen in het leven. De mooiste deel ik. Wil je als eerste op de hoogte gehouden worden

Splits e-mailadressen met een komma.

  get social

Social media